André Ladenius

Ik vind het fijn als klanten naast de kwaliteit van onze producten en dienstverlening ook ervaren dat het leuk en prettig werken is met Ladenius Communicatie. Daar de omstandigheden voor creëren zie ik als een uitdaging.
Nieuwe plannen uitwerken, zowel voor onze klanten als voor mijzelf, is mijn drive. Eén van mijn lijfspreuken is dan ook "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Lennart Engelsma

Na een periode een eigen bedrijf gehad te hebben vind ik het weer heerlijk om in een team te werken aan leuke en uitdagende opdrachten. Kwaliteit in vormgeving en DTP staat voor mij bovenaan. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is! Of het nu een opmaakklus betreft of het bedenken van een nieuwe huisstijl; ik pak het altijd vol enthousiasme en creativiteit op.

Jeroen Baars

Op projectbasis mag ik me graag bezighouden met de veelzijdige opdrachtgevers van Ladenius Communicatie. Het begint voor mij met luisteren naar de klant met in het achterhoofd de consument. Wat is het doel, wat zijn de randvoorwaarden en hoe kunnen we het beste starten met een goed en creatief concept voor het beste resultaat... en niet te vergeten goed gebrande zwarte koffie als "gasoline".